علت اختلاف قیمت حج تمتع ۱۴۰۲ اعلام شد-راهبرد معاصر
بیمار ایدزی با مصرف دارو، هم می‌تواند ازدواج کند و هم بچه‌دار شود «ایلان ماسک» تصویر ماهواره‌بر ایرانی را منتشر کرد + عکس جزییات غربالگری سلامت روان دانش‌آموزان متوسطه بارش برف و باران از روز یکشنبه آغاز می‌شود راز خشک شدن ۷۰ درصدی دریای مدیترانه! انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند

علت اختلاف قیمت حج تمتع ۱۴۰۲ اعلام شد

معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت علت تفاوت قیمت سفر حج تمتع ۱۴۰۲ را بیان کرد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۳ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 17
کد خبر: ۱۸۴۴۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ غلامرضا رضایی؛ معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت در حاشیه همایش آموزشی توجیهی زائران حج تمتع 1402 استان تهران که با حضور هزاران زائر بیت الله الحرام در استادیوم 12 هزار نفری آزادی، برگزار شد، با بیان اینکه 90 هتل در شهرهای مکه و مدینه در اختیار حجاج ایرانی خواهد بود، اظهار کرد: علت تفاوت و افزایش قیمت‌ سفر حجاج ناشی از نرخ ارز و تفاوت سطح کیفی هتل‌هاست.

 

رضایی در این زمینه افزود:‌امکان اینکه 90 هتل مشابه در مکه و مدینه پیدا کنیم، امکانپذیر نیست به همین دلیل اختلاف سطح و کیفیت هتل‌ها باعث اختلاف قیمت شده است اما به جز موضوع اسکان، سایر خدماتی که به حجاج ارائه می‌شود، یکسان است.

 

معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت درباره تدابیر اندیشیده شده درباره انتقاداتی که سال گذشته از سوی برخی زائران درباره تغذیه مطرح شده بود، گفت: سعی شده به ذائقه‌هایی که در کشور وجود دارد توجه شود به هرحال، استان‌ها و شهرستان‌ها با ذائقه‌ها و سلیقه‌های متفاوتی غذا میل می‌کنند اما سعی کرده‌ایم غذاهایی که برای عمومیت قابل سرو باشد، طبخ کنیم.

 

رضایی ادامه داد: حدود 600 آشپز و سرآشپز ایرانی و بعضاً محلی، در اختیار آشپزخانه‌های مرکزی هستند؛ 4 آشپزخانه مرکزی و صنعتی نیز در اختیار سازمان حج و زیارت در عربستان است که غذا را به صورت متمرکز طبخ و توزیع می‌کنند./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار